Marockanskt i Elle Mat & Vin

28 mars, 2012 av Maria Zihammou

Läckra sallader från Marocko. Morotssalladen är en favorit med syrlig dressing och vitlök. Foto Carina Gran.

Sugen på mumsig marockansk meny? Prova mina läckra recept på kycklingtajine med russin och lök. Eller Kefta som är härlig snabbmat från Marocko. Lammfärs som smaksätts med vitlök, färsk koriander och spiskummin. Formas till avlånga biffar och steks i olivolja. Till det olika sallader och saftigt nybakt bröd. Alla recepten finns i senaste numret av Elle Mat & Vin, nr 2 21012.

Kycklingtajine med russin och saffran. Foto Carina Gran.

Saftiga mandelkakor, Choriba. Foto Carina Gran.

Alicia och Oscar tar för sig av den goda maten. Foto Carina Gran.

Kategori Recept

En kommentar

  1. Kathrine

    Vilket fint kort!