Snart är det äntligen vår och i april 2018, kommer min sprillans nya kokbok tillsammans med fotograf Stefan Edetoft. Som jag har längtat! En kokbok fylld med härliga gröna recept som kommer att göra det lättare för dig att laga vegetarisk mat full av goda smaker i vardagen. Vi har ju faktiskt flest vardagar och hur man lyckas laga lite grönare vill jag gärna hjälpa dig med. Vad sägs om matiga och mustiga soppor, snabblagat, långkok, allt i en panna? Det finns även med mängder med tips hur man tar hand om sina rester, lagar mat i säsong och hur man får grönsakerna att smaka massor med olika tekniker, kryddor och örter. Jag har provlagat, smakat mig fram och utgått från våra vanliga och mest älskade råvaror. Som råstekt blomkål, galette med långrostade tomater och färskostkräm eller kålpudding med svamp och rårörda lingon. Ingen kommer att sakna köttet när du dukar upp ugnsbakad fylld squash med tomater, örter och rött råris. Sätt grönsakerna i fokus helt enkelt!